Fitoni deri më 12 % keshbek të garantuar për të gjitha blerjet, kudo!

 Tani me para të dyfishta East Gate Mall!

DYSHE KESHBEK 

Vetëm me kartelën tuaj NLB Happy fitoni deri më 12 % në kuadër të rrjetit të partnerit dhe keshbek i garantuar prej 0,6 % në gjithë blerjet e mbetura. Thjesht, kurseni me çdo transakcion më çdo kohë.   


KTHIMI I DYFISHTË I PARAVE EAST GATE MALL

Nga data 20.04 deri në 20.07 ju merrni dyfishin e parave me çdo transaksion në çdo dyqan në East Gate Mall. Përdorni këto përfitime dhe merrni kursime të dyfishta në blerjen tuaj. Më shumë detaje në https://happydoublecashback.com/.

KU TË APLIKONI

Për kartën aplikoni në ekspoziturat e NLB Bankës dhe dyqanet NEPTUN

5% Cash back
/