Добијте до 10% загарантиран кеш бек на сите купувања секаде!

  Паметна среќна заштеда со Вашата НЛБ haPPy картичка!


ЗАГАРАНТИРАН КЕШ БЕК

Единствено со Вашата НЛБ haPPy кредитна картичка добивате до дури 10 % кеш бек во рамките на партнерската мрежа и 0,6 % загарантиран кеш бек на сите останати купувања. Едноставно, штедите со секоја трансакција и во секое време.

ГОЛЕМА ПАРТНЕРСКА МРЕЖА

Купувајте и искористете ги поволностите во рамките на партнерската мрежа која брои преку 200 трговци и повеќе од 1.000 продажни локации.

Каде да аплицирате

Аплицирајте за картичката во експозитурите на НЛБ Банка и во продавниците на НЕПТУН.

5% Cash back
/