Двоен кешбек, за двојно повеќе среќа!ДВОЕН КЕШБЕК

Двојно повеќе причини за среќа! Добијте до дури 16% кешбек кога купувате со Вашата НЛБ haPPy картичка. Не ја пропуштајте можноста за двојна заштеда овој месец.

ГОЛЕМА ПАРТНЕРСКА МРЕЖА

Купувајте и искористете ги поволностите во рамките на партнерската мрежа која брои преку 150 трговци и повеќе од 550 продажни локации.

Каде да аплицирате

Аплицирајте за картичката во експозитурите на НЛБ Банка и во продавниците на НЕПТУН.

5% Cash back
/